top of page

OVER ONS

Vanuit ieders competenties ondersteunt het bestuur intensief in de projectfase. Zo hebben we naast onze formele bestuurstaken de zorg-, horeca-, vrijwilligers- en bouwlijn goed afgedekt. Naarmate de professionals meer in beeld komen, neemt het bestuur meer afstand. Van een dagelijks bestuur naar een algemeen bestuur. Omdat de stichting een cruciale rol speelt bij het succes van dit alles stellen zij zich kort aan je voor.

Bert van Putten.webp

Bert van Putten

Sinds 1985 woonachtig in Heteren. Drie kinderen opgegroeid en uitgevlogen. Als vrijwilliger diverse bijdragen geleverd op Peuterspeelzaal, basisschool, voetbal en initiatiefnemer #Heterensociaal waar stichting Open Voor Jou uit is ontstaan. In het werkend leven via diverse haltes in de (kinder en jeugd) psychiatrie in de dak- en thuislozenzorg gaan werken. In 2007 de overstap gemaakt van praktijk naar beleid. Nu als Beleidsregisseur Maatschappelijke Zorg/Beschermd Wonen werkzaam in Harderwijk/Noord Veluwe. Verbinden van mensen en organisaties is een vanzelfsprekendheid. Mede-initiatiefnemer van de stichting Open Voor Jou en huidig voorzitter. Alle mensen maatschappelijk mee laten doen is een drijfveer. Dit is een belangrijke motivatie om de Huiskamer van Heteren tot een plek te maken waar ontmoeten en ont-moeten een vanzelfsprekendheid is.

Marc Jansen.jpg

Marc Jansen

Geboren en getogen in Nijmegen. 13 jaar gewerkt voor belangenbehartigers en dienstverleners in de agrarische sector. Daar ontwikkeld op brede interne organisatiekant en specialisatie richting HRM, waarna 9 jaar in een middelgrote gemeente op HRM en samenwerking met andere gemeenten en provincie. Oprichter Stichting Werken in Gelderland. Sinds 2009 Directeur Bestuurder van Woonstichting Valburg. In Heteren betrokken geraakt vanuit een initiatief met mijn vrouw om onze zoon Xander een toekomst te bieden bij het Gelders Smalspoor museum in de uiterwaarden van Heteren. Xander heeft autisme en is verstandelijk beperkt. Wij zagen zijn geluk als hij daar op zaterdagen meeloopt met de vrijwilligers. Wij willen dat geluk voor hem en andere medewerkers met talent in Heteren e.o. borgen. Hebben zo’n 8 werkgevers in de uiterwaarden meegekregen en zijn daarna in aanraking gekomen met het initiatief Hart van Heteren. 

Lemon Hill ladders.jpeg

Jolijn Kramer-Koopmans

Na te zijn opgegroeid in Heteren, ben ik net weer terugverhuisd vanuit Lisse. 5 jaar in de reisbranche gewerkt (product-ontwikkeling, marketing en sales). Heel interessant en veel geleerd, maar ik had de wens om duurzaam leven toegankelijk te maken voor iedereen en de droom om een gezellige en creatieve plek te creëren waar mensen graag komen ontspannen. Daarom heb ik in 2015 Lemon Hill in Lisse opgezet. Een moderne winkel met 2ehands merkkleding en een sociale ontmoetingsplek. Met veel plezier heb ik de winkel gedraaid, vooral de verbindende factor die de winkel in het dorp had en de mooie gesprekken aan de koffietafel maakte het zo fijn werk. Na de geboorte van onze 2 dochters, ontstond het idee dat we graag dichter bij mijn familie en bij de natuur willen wonen. Daarbij bleef de prachtige omgeving van Heteren trekken en we willen graag dat onze 2 dochters hier opgroeien. Toen ik hoorde dat in Heteren een nieuw Hart van Heteren wordt ontwikkeld met daarbij De Huiskamer van Heteren was ik gelijk enthousiast en ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdrage om deze geweldige ontmoetingsplek te creëren.   

F8936FA7-606D-43F8-A406-56E8DB2113D2.heic

Petra de Waal

Geboren en getogen in Emmeloord, Noordoostpolder.
Door mijn opleiding aan de HAN (HEAO) in Arnhem terecht gekomen en blijven plakken. Sinds 1,5 jaar woon ik met Bart en onze twee kinderen, Maud en Rens, in Heteren.

Een dorpshart was iets wat we eigenlijk vrij snel miste, vandaar dat het initiatief van het Hart van Heteren en alles wat daarbij hoort mij aansprak. Na contact met Bert die met wat fiscale vraagstukken zat ben ik steeds wat meer voor Stichting Open Voor Jou gaan oppakken.
Met mijn HEAO opleiding gevolgd door een fiscaal-recht studie in Tilburg zet ik mij op dit moment als penningmeester in om Stichting Open Voor Jou een mooie start te laten maken.

gera 2005 095.1.jpeg

Gera Koopmans-Jacobs

67 jaar, geboren en opgegroeid in Heteren. Gehuwd 3 kinderen en 6 kleinkinderen. Na mijn studie fysiotherapie, heb ik gewerkt in het revalidatiecentrum in Arnhem (Klimmendaal). Eind jaren 80 heb ik met mijn man het transport- en verhuisbedrijf Jacobs Heteren bv. van mijn vader overgenomen. Daarnaast ben ik sinds 1985 actief in de lokale politiek, eerst in de raad van de gemeente Heteren en later in gemeente Overbetuwe. Ook ben ik 3 jaar wethouder geweest, met portefeuille sociaal domein/sport en kernenbeleid. Nu alleen nog bestuurlijk actief bij Gemeentebelangen Overbetuwe. In 2020 hebben we ons transport- en verhuisbedrijf verkocht en kwam er meer tijd en rust voor andere bezigheden. Op de vraag om bestuurslid te worden van de Stichting heb ik dan ook graag ja gezegd, omdat ik zeer enthousiast ben over het concept van Open voor Jou, prachtig en krachtig. Ik wil daarvoor met mijn ervaringen een steentje bijdragen. Door een samenwerking tussen vrijwilligers, professionals, bezoekers en inwoners te stimuleren, te verbinden en te ondersteunen in een Huiskamer waar iedereen welkom is.

bottom of page